Our project, В обʼєктиві успіху, Мистецтво, Новини, Новини, Особистості

Жінки, які змінюють світ: ОПРА ВІНФРІ

Сучасна жінка – сильна, амбітна, розумна, успішна, здатна суміщати карʼєру та сімʼю, зруйнувала стереотип, що вона повинна сидіти вдома і виховувати дітей. Сьогодення змінює нас, розвиток технологій диктує нові можливості для прогресивного суспільства, важливою частиною якого стала жінка. Саме сьогодні, в День народження знаменитої Опри Вінфрі ми вирішили розпочати цикл публікацій про тих представниць слабкої статі, хто любить не лише свою родину, а й свою справу і гармонійно інтегрує це в своє життя. До вашої уваги, спецпроект журналу GLORY “Жінки, які змінюють світ”, і її перша героїня – Опра Вінфрі.

Опра – приклад самодостатньої, сильної і успішної жінки. Вона зробила те, про що мріє багато жінок – побудувала блискучу карʼєру і стала головною телеведучою країни. Її історія життя надихає та мотивує мільйони жінок у всьому світі. Дивлячись сьогодні на цю красиву і сильну особистість, навряд чи можна собі уявити, що їй довелось пережити. В одному зі своїх шоу вона розповідала, яким важким було її дитинство – з самого маленького віку вона на собі відчула, що таке знущання та насилля: в 9 років її домагалися брати та дядько, а в 14 вона народила першу дитину, яка померла через декілька днів.

Ünlülerin hayatından trajik öyküler - Magazin Haberleri

На сьогоднішній день Опра Вінфрі  американська акторка, телеведуча, письменниця, філантропка. Ведуча ток-шоу «Шоу Опри Вінфрі», яке вперше вийшло в 1986 році. За весь час існування шоу воно транслювалося і було популярне в 146 країнах.  Також Опру Вінфрі назвали найвпливовішою людиною шоу-бізнесу в 2009 році. Вона вважається найбагатшою жінкою в світовому шоу-бізнесі. Входить до Національної зали слави жінок.

Oprah timeline | Timetoast timelines

Телеведуча протягом більше 30 років завжди виглядає бездоганно і згідно найновішим віянням моди, незмінно віддаючи перевагу стильному та елегантному вбранню, аніж епатажним образам.

Опра Уинфри (Oprah Winfrey) | Вечерние платья, Модные стили, Стиль для пышных

Попри те, що Опру багато хто називає найбільшою феміністкою, вона вже більше 20 років щаслива в стосунках зі Стедманом Грехемом. В офіційному шлюбі пара не перебуває. Дітей у Опри немає.

Опра Уинфри собралась под венец

У 2002 році американський тижневик TV Guide включив Шоу Опри в список 50 найбільших шоу в американській історії. У 2011 році Уїнфрі вирішила закрити шоу на піку популярності, після чого запустила власний телеканал OWN (Oprah Winfrey Network).

Зараз Опра Вінфрі – успішний медіамагнат – у 2000 році вона заснувала журнал O, The Oprah Magazine, який став одним з найпопулярніших. Також відкрила ресторан «Ексцентрик» в Чикаго і є власницею кабельного телеканалу. Вона є першою темношкірою жінкою-мільярдером в історії.

Миллиардерша из гетто: Опра Уинфри и ее история успеха | Marie Claire

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь