Харчуватися правильно – не тільки корисно, а й модно. І коли організм просить щось смачне, корисне і нетривіальне, пропонуємо вам приготувати гарбузовий суп за нашим рецептом. А з допомогою гарбузової олії “Живодар” смак цієї страви буде ще яскравішим і насиченішим вітамінами, бо у цієї олії першого холодного ручного віджиму зберігається 100% корисних властивостей.
Інгредієнти
• 500 мл. води;
• коріандр;
• базилік;
• гарбуз – 500 г;
• три часточки часнику;
• сіль;
• орегано;
• креветки – 300г;
• одна цибулина;
• мускатний горіх;
• морквина – 1 шт.;
• кмин;
• мелений перець;
• вершки 11%- 100 мл
Рецепт приготування:
1. Моркву та порізану великими шматочками цибулю підсмажуєте до золотистого кольору в оливковій олії.
2. Гарбуз чистите, ріжете на кубики розміром 2 на 2 см, кладете в каструлю, заливаєте водою і доводите до кипіння. Після закипання зменшуєте вогонь та варите до м‘якості гарбуза (20-30хв)
3. Додаєте до звареного гарбуза за смаком різні спеції і підсмажену моркву з цибулею
та вливаєте свіжі вершки, все перемішуєте і знову доводите до кипіння.
4. Потім суп подрібнюєте за допомогою блендера до однорідного стану.
5. Присмажуєте порізаний великими шматочками часник до золотистого кольору на оливковій олії, та додаєте на сковорідку креветки (заздалегідь очищені), і смажіть їх до готовності.
6. Розливаєте суп по тарілках, прикрашаєте креветками та свіжою зеленню, поливаєте гарбузовою олією і посипаєте насінням гарбуза.
Приємного смакування!