Кулінарний експерт програми “Ранок Вдома”, яка виходить щодня о 7:00 на каналі “Дом”, шеф-кухар Чаба Бакош запевняє – салат може бути повноцінною стравою у будь-який час дня. Разом із ведучими Іриною Хоменко та Костянтином Октябрським експерт приготував овочевий салат з кускусом. Зберігайте легкий і корисний рецепт і зустрічайте день смачно.
Для приготування салату за рецептом Чаби Бакоша вам знадобиться:
Перець болгарський жовтий – 1 шт.
Перець болгарський червоний – 1 шт.
Огірок – 1 шт.
Авокадо – 1 шт.
Помідор – 1 шт.
Вялені томати – 4-5 шт.
Кускус – 100 г
Мята – кілька гілочок
Кінза – кілька гілочок
Лайм – 0,5 шт.
Оливкова олія – 30 мл
Оливки – 4-5 шт.
Маслини – 4-5 шт.
Кускус пересипати в глибоку миску, додати оливкову олію та залити окропом. Накрити крупу кришкою і дати настоятися.
Усі овочі нарізати дрібним кубиком, оливки – кружальцями, авокадо – смужками, подрібнити зелень.
Готовий кускус слід остудити та змішати з нарізаними овочами. Заправити салат олією та фрешем лайму. Зверху викласти авокадо, прикрасити салат шматочками кінзи та лайма. Смачного!